Bertil bingo

Bertil bingo loggaBertil bingo är en populär bingosida som funnits länge och blivit en av de största på nätet. Bertil.com erbjuder inte bara bingo utan även andra spel där du kan vinna pengar och variera ditt spelande.

Företaget bakom Bertil bingo ägs av svenska Bonnier och de har verkligen lagt ner sin själ i att skapa den bästa möjliga bingomiljön för dig. Att spela på Bertil är tryggt, enkelt och roligt. Du spelar alltid tillsammans med andra som du kan prata med, du vet att spelsidan är svensk och att kundtjänst alltid finns nära till hands och du har guider på Bertil.com som hjälper dig att spela sunt och med ansvar.

På Bertil bingo kan du välja mellan hela 10st olika bingospel. Spelens utseende varierar något och själva spelupplägget är olika. Därför finns det ingen risk att du någonsin skulle tröttna på Bertil. Om du börjar tycka att ett spel är lite trist så kan du alltid prova något nytt för att få tillbaks spänningen. Några av spelen på Bertil bingo är:

Bertil trefikaBertil tur8anBertil kalasbingoBertil 90

 

 

 

Bertil erbjuder även förmånliga bingospel på vissa dagar och tider. Dessa spel kommer med erbjudanden som låga insatser och extra höga jackpots som du kan vinna. Bertil bingo är tokroligt hela veckan!

Besök Bertil bingo >>