Bingo bonus

bingo bonusDet kostar givetvis pengar att spela bingo på nätet, precis som att spela bilbingo, fysisk bingo eller om du ska spela bingolotto framför din TV. En stor fördel med bingo på nätet är att du får mängder med förmånliga bonusar som helt enkelt gör att du får spela mer för dina pengar.

Dessa bonusar går att få på olika sätt och vid olika tillfällen när du spelar bingo.

Välkomstbonus – Din första bingo bonus

När du öppnar ett konto för första gången och gör en insättning så får du alltid en förmånlig välkomstbonus som bestäms utefter hur mycket pengar du själv sätter in på ditt spelkonto. Denna bingo bonus kallas även för insättningsbonus. Det är inte ovanligt att du kan få upp till 100% av din insättning, vilket innebär att du får dubbelt så mycket pengar att spela för som du själv satsar. Om du t.ex gör en insättning på 500 kr så får du totalt 1000 kr att spela bingo för. Det är även vanligt att du får ett antal gratis spel på något annat spel än bingo, just för att du ska kunna testa att spela på riktigt helt gratis.

Fortsättningsbonus – Löpande bingo bonusar

De flesta bingosidor erbjuder löpande bingo bonusar för att du ska hålla glöden uppe, stanna som kund och spela bingo. Även här kan du få gratis spel på andra spel än bingo och det gör att du kan testa en slot eller något annat spel och variera ditt spelande. Din bingo bonus får du oftast direkt till din e-post eller så annonseras ett erbjudande på bingosidan som du direkt kan utnyttja genom att logga in på ditt konto och hämta din bingo bonus. Var noga med att utnyttja dina bingo bonusar, för om du har tur så är det just din bingo bonus som gör att du vinner storkovan!