Mamamia bingo

Om du verkligen gillar att spela bingo på nätet så är Mamamia platsen för dig. Här hittar du nätets häftigaste gemenskap inom bingo och du kommer få fullt upp med att hänga med i alla roliga spel och evenemang. Mamamia är förmodligen den största, renodlade bingosidan i Sverige. Detta tack vare att de fokuserar på spelet och att de skapat en så otroligt stor gemenskap med spelare från hela Sverige. Men du hittar inte bara bingo på Mamamia, här finns även roliga slots (spelautomater) som du kan spinna loss i när du vill ha lite variation.

Mamamia har de mest kända slotsmaskinerna, som Starburst, Jack and the beanstalk, Mega Fortune och många fler. Det finns alltså ingen som helst risk att du kommer tröttna på Mamamia bingo.

Besök Mamamia bingo >>

Spela med Sveriges största bingogemenskap

Varje år får du möjligheten att åka till Gran Canaria och bo på Mamamias egna hotell som ligger i Las Palmas. Där spelas alla olika spel tillsammans och alla har roligt en hel vecka i värmen. Spela bingo till frukosten och hoppa sedan direkt ner i poolen. Här njuter mängder med Mamamia spelare och det kan du också göra varje år!

Mamamia bingo